ManimalBoulder-logo

RÓLUNK

A sport szeretete, a mozgás öröme gyerekkorunk óta kísér minket. Örökmozgóként kipróbáltunk már számos sportágat, amit földön, vízen vagy levegőben lehet űzni, azonban mindezek közül a legkedvesebb mégiscsak a természetjárás és a falmászás lett.

A beltéri, műfalon végzett mászás egyik nagy előnye, hogy amellett, hogy majd minden izomcsoportot képes átmozgatni, javítja a koncentrációt, időjárási viszonyoktól és évszakoktól teljesen függetlenül űzhető. Emellett remek lehetőség a fizikai és mentális teljesítőképességünk határainak feszegetésére. Arról nem is beszélve, hogy falmászás gerincproblémák gyógyítására is alkalmazott módszer világszerte.

Gyerekeknek kialakított mászófalunkon a legkisebbek is kipróbálhatják tudásukat, a nekik szóló foglalkozások alkalmával pedig reméljük, hogy minél többször találkozhatunk! Mászótermünk megtervezésénél fontos szempont volt, hogy képesek legyünk kihívást biztosítani a tapasztaltabb mászóknak és teret engedjünk azoknak, akik csak most ismerkednek meg ezzel a sokrétű sporttal. Bízunk benne, hogy a mozgás örömét sikerül a nálunk megforduló gyerekekben és felnőttekben akként elültetni, hogy az életvitelszerű igényként tudatosuljon bennük. Gyere és mássz velünk! 🙂

Shopping Cart
Call Now Button