Vonz a sziklamászás, de nem tudod, hogy hogyan kezdj neki? Itt a lehetőség!

Próbáld ki magad ebben a gyönyörű sportban, akár különböző mászóhelyeken, és sajátítsd el azokat az alapokat, amik később egy  SZM1* tanfolyam elvégzéséhez is szükségesek!

2 óra mászóidő hétköznap délelőtt 15000,- Ft/fő 9-11 óráig Felsőtárkányban, 2 fővel
Egyéni: 18000,- Ft

3 óra mászás hétköznap délelőtt 17000,- Ft/fő 9-12 óráig Felsőtárkányban, 2 fővel
Egyéni: 20000,- Ft

Hétvégi teljes mászónap kb. 9-17 óráig, minimum 2, maximum 4 fő
Például: Szelecsi kő, Kalamárka, Dédes, Bárány-kő, Örvény-kő szikláin
2 fő esetén: 30000,- Ft/fő, 4 fő esetén: 28000,- Ft/fő

Felsőtárkány: Az ár tartalmazza a felszerelés díját, a sportoktatói segítséget, tanácsadást, a Manimal Boulder Mászóteremtől az autóval való kiutazás költségét.

A többi helyszín esetében a tanoncok között oszlik meg az utazás költsége.

Az ár nem tartalmazza:
A baleset biztosítás és a szövetségi tagdíj költségét!

Ha van saját felszerelésed (kötél-kötélpartinként, beülő heveder, karabinerek, lapka, biztosító eszköz, mászócipő, ziazsák, hevederzet, pruszikgyűrű, sisak) 10% kedvezményt kapsz az árból. Egy-egy eszköz bérlésére is van lehetőség. 

A mászás eleinte felsőbiztosítással (top rope) történik, később el tudunk kezdeni ismerkedni az előlmászás gyakorlatával.

Jelentkezés alsó korhatára: Betöltött 16. életév (18 év alatt csak szülői beleegyezéssel). Csak top rope mászás esetén 12 éves kortól.

A mászóiskolák használati engedélye miatt szükséges az Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetségi kártya (MHSSZ kártya). Ha még nem vagy tag, regisztrálj az Egri Hegy- és Falmászó Sportegyesületbe, amelyet a https://mhssz.hu/ felületén tudsz megtenni.
A regisztrációval kapcsolatban segítséget itt találsz. 

Jelentkezés:
dr. Bayer-Szalai Eszter, sportmászó sportoktató
+36303035680
hello@manimalboulder.hu

*SZM1 tanfolyam: SZIKLAMÁSZÓ 1 (SZM1)
A tanfolyamon az egy kötélhosszas, biztonságosan kiépített sziklamászó utak mászásához szükséges tudásanyagot sajátítjátok el. A tanfolyamon megismeritek a sziklamászáshoz szükséges felszerelést, a felszerelési tárgyak szakszerű használatát. Megismerkedtek alapvető sziklamászó mozgásformákkal, megtanuljátok a szükséges csomókat és a sziklafalakban található, fix biztosítási pontok használatát. Megtanultok biztonságosan ereszkedni kötélen. A tanfolyam alatt jól biztosított, nem túl nehéz sziklamászó utakat másztok, egymást kötéllel biztosítva. (Forrás: https://mhok.hu)

Shopping Cart
Call Now Button