Tóth István

Mindig aktív életet éltem és sportoltam. 1994-ben találkoztam először a szikla- és hegymászás varázslatos világával. Azóta is a mindennapjaim meghatározó része. Majd minden vállfaját (bouldertől a téli magashegyi mászásig) és rengeteg kapcsolódó sportot (via ferrata, sítúra, barlangászat…) kipróbáltam. Nincs olyan szegmense, ami ne mozdítana meg bennem valamit, amiben ne találnék valami motiváló kihívást. 

A boulder sok szempontból az egyik legkönnyebben elérhető mászási fajta. Egy cipő kell hozzá meg egy kis „zia”. Kellő kreativitással, szinte bárhol lehet találni egy jó boulder problémát, nem kell sok idő, elég egy kisebb kőgombóc, vagy egy megfelelően strukturált vagy strukturáltalan támfal, hídláb. Csak a képzelő erő szab határt. 

Hogy neked mit jelent? Egy délutáni átmozgató sport a munka után, felkészülés egy megnyerendő versenyre vagy a mindennapok szerves része? Ezt döntsd el Te. Mi lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk, hogy elérd az általad meghatározott célokat és közben mássz egy jót, egy jó helyen, egy jó társaságban.

Call Now Button